۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۷:۵۳

در سال 91؛

طرحهای گازرسانی مناطق روستایی "مهن"، "سرانزا" و "طرود" آغاز می شود

طرحهای گازرسانی مناطق روستایی "مهن"، "سرانزا" و "طرود" آغاز می شود

فیروزکوه - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه گفت: با یاری حق تعالی، دعای خیر مردم و حضور ماثر تمامی آنها طرحهای گازرسانی برخی دیگر از نواحی روستایی فیروزکوه نظیر "مهمن"، "طرود" و "سرانزا" در سال 91 عملیات اجرایی خود را آغاز می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در فیروزکوه، شاهرخ رامین ظهر پنجشنبه در جریان بازدید از روستای "سرانزا" که همراهی فرماندار فیروزکوه، بخشدار مرکزی و دیگر مسئولان محلی را نیز بدنبال داشت طی سخنانی خاطرنشان کرد: اجرای طرحهای گازرسانی از اولویتهای شهرستانهای دماوند و فیروزکوه محسوب می شود.

این مسئول ادامه داد: با پیگیریهای بعمل آمده و مساعدت مسئولان شرکت گاز استان تهران خوشبختانه طرحهای گازرسانی شهرستان دماوند در وضعیت مناسبی بسر می برد و نشانه های محکمی دال بر میل شدید این نهاد جهت ارائه خدمت به مردم وجود دارد.

وی ضمن مروری کوتاه بر طرحهای گازرسانی شهرستانهای دماوند و فیروزکوه یادآور شد: طی ماهی که گذشت کلنگ اجرای طرحهای گازرسانی مناطق روستایی "هرانده"، "آسور"، "اندریه"، "بهان"، "نجف در"، "وزنا" و "زرمان" به زمین خورد.

رامین بیان داشت: علاوه بر این امیدوارم طی سال جاری طرحهای گازرسانی دیگر مناطق روستایی مانند "کاجان"، "تمسیان"، "خرمده"، "هاشمک"، "حصاربن"، "سیمین دشت"، "مشهد" و "کلاک" نیز امور اجرایی خود را آغاز کنند همچنین نزدیک به هفت ماه پیش از این نعمت خدادادی مذکور در خطه "حبله رود" از مسیر "دهگردان" و "آتشان" نیز گذشت.

نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه از کلنگ زنی طرحهای گازرسانی دیگر نواحی روستایی خبر داد و افزود: با یاری حق تعالی، دعای خیر مردم و حضور ماثر تمامی آنها دیگر نواحی روستایی فیروزکوه نظیر "مهمن"، "طرود" و "سرانزا" نیز به خیل کارگاه های بزرگ گازرسانی دماوند و فیروزکوه پیوسته و در سال 91 عملیات اجرایی خود را آغاز خواهند کرد.

وی با اشاره به طرح هفت هزار هکتاری باغات مثمر دماوند و فیروزکوه نیز اظهار داشت: با پیگیریهای بعمل آمده و حمایتهای مسئولان جهاد کشاورزی و استانداری تهران اراضی مناطق مختلف شهرستانهای دماوند و فیروزکوه به باغهای انبوه تبدیل خواهد شد.

شاهرخ رامین ادامه داد: طی تمهیداتی اندیشیده شده ساز و کارها، مواد سوپر جاذب مورد نیاز و تهیه نهال درختان مثمر توسط دولت تامین می گردد و کشاورزان می بایست با تشکیل تعاونیهای روستایی در تلاشی مضاعف برای آینده خود مشارکتی قوی داشته باشند.

این مسئول افزود: همچنین جهاد کشاورزی در قالب اجرای طرحهای آبیاری قطره ای بودجه ای کلان در اختیار شهرستان دماوند قرار داده است و مردم به همان اندازه که از احمال مسئولان جهت جذب اعتبارات عمرانی ناخرسند می شوند باید ناخرسندی مسئولان شهرستان دماوند برای عدم جذب سرمایه مذکور از سوی کشاورزان را نیز بحق قلمداد کنند.

وی بیان داشت: در این طرح 50 درصد اعتبارات اجرای پروژه های آبیاری قطره ای از سوی دولت تامین و 50 درصد دیگر این هزینه ها نیز از طریق پرداخت تسهیلاتی با سود پایین به اهالی ارائه خواهد شد همچنین می توان با یکپارچه سازی اراضی که یک کارکرد سودمند محسوب می شود بطور همگانی امور مختلف طرح یاد شده را با شتاب بیشتری به پیش برد.
 

کد خبر 1315930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha